Companie

Descriere Pharma SA

Partener de incredere

PHARMA SA, societate cu capital 100% românesc, este unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente și parafarmaceutice din România având acoperire la nivel național prin intermediul celor 6 depozite proprii, situate în marile orașe ale țării. Portofoliul acoperă o gamă largă de arii terapeutice, din categoria medicamentelor de tip OTC (ce pot fi eliberate fără prescripție medicală), Rx (care se eliberează numai cu prescripție medicală), suplimente alimentare și dispozitive medicale.

Din anul 2000 in piata farmaceutica din Romania

Peste 140 de profesioniști în vânzări, logistică, IT, marketing, finanțe, controlul calitătii etc. acționează împreună pentru a oferi clienților și partenerilor noștri cele mai bune servicii. Dintre aceștia, peste 80 fac parte din echipa de vânzări, împărțită în cele 2 divizii pentru o mai bună acoperire a așteptărilor clienților noștri . Divizia Retail, deservește un număr de peste 3000 de clienți: farmacii cu circuit deschis, drogherii, plafare și depozite de medicamente din zonele arondate celor 6 puncte de lucru. Relația pe care o avem cu toți clienții noștri este una clădită pe profesionalism, încredere și susținere reciprocă. In acest moment structura noastră de vanzare este reprezentat in graficul alaturat.

Segmentare Activitate

Date Financiare

Evolutie Pharma SA

Începând cu anul 2006 profitul realizat este investit în totalitate în dezvoltarea companiei. Astfel în toți acești ani profitul a fost reinvestit în construcția a 4 depozite de medicamente (IAȘI, CRAIOVA, TIMIȘOARA și CLUJ) și începând cu anul 2018 în construcția unui nou depozit în București cu o dimensiune totală de 1500 de metri pătrați, în flota de mașini pentru transport medicamente, activitatea echipelor de vânzări și promovare, în modernizarea continuă a capacității de depozitare (toate cele 6 depozite sunt avizate conform noilor norme GDP), resurse umane, soluții IT, etc. .